Biografie

Mijn naam is Jeroen Bouman, geboren in 1992 te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens mijn studie Milieukunde heb ik geleerd creatieve en vernieuwende oplossingen te bedenken om het gebruik van grondstoffen, energie en water terug te dringen. Bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving, dat is mijn passie! Niet alleen binnen Nederland, maar met een internationale blik. Het toepassen van mijn technische kennis zie ik hierbij als uitdaging. In een tijdperk van digitalisering zie ik kansen om ICT-toepassingen te integreren binnen de milieusector. Milieuproblemen van vandaag zijn uitermate complex  en vragen om modellering van een enorme hoeveelheid beschikbare data.

Bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving, dat is mijn passie!

Voor diverse opdrachtgevers heb ik projecten in binnen- en buitenland uitgevoerd. Van projecten op het gebied van klimaatadaptatie tot het opstellen van een stedelijk waterhuishoudingsplan. De huidige milieuproblematiek vraagt om een brede blik.

Zeilen is mijn grote passie. Omgaan met de natuurlijke elementen, het mooiste wat er is. De wind, dat stukje van de elementen, is de ‘motor’ zonder brandstof. De ultieme groene energie! Zeilen vraagt om een doordachte koers met optimaal rendement. Zo snel en efficiënt mogelijk van A naar B. Soms met lef tegen de stroom in. Niet alleen op het water, maar ook in de uitoefening van mijn beroep.

Collega’s typeren mij als zelfstandig, enthousiast, creatief, verbindend en een tikkeltje perfectionistisch. Ik vind dat een compliment, want volgens mij zijn dit de eigenschappen die ervoor zorgen dat uw opdracht bij mij in goede handen is.